ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η συμβουλευτική online μέσω της εφαρμογής SKYPE, όπως ακριβώς μια τυπική ατομική ψυχοθεραπεία έχει σαν στόχο να ενθαρρύνει το διάλογο μεταξύ ψυχολόγου και θεραπευόμενου καθώς επίσης και την προσωπική έκφραση σκέψεων και συναισθημάτων του δεύτερου, για να τον βοηθήσουν να επιλύσει θέματα και προβλήματα τα οποία τον βασανίζουν και εμποδίζουν την προσωπική του ανάπτυξη. Έτσι είτε ως ατομική ψυχοθεραπεία, είτε ως θεραπεία ζεύγους ή συμβουλευτική οικογένειας οι συνεδρίες μέσω internet μπορούν να προσφέρουν βοήθεια σε άτομα που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στο γραφείο ενός ψυχολόγου αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα οφέλη της τεχνολογίας.

Ατομική Συμβουλευτική 

Συμβουλευτική γάμου – Θεραπεία ζευγαριών

Συμβουλευτική Γονέων

Συμβουλευτική εφήβων


Λεπτομέρειες σχετικά με τις συνεδρίες:

Η διάρκεια της κάθε online συνεδρίας είναι πενήντα λεπτά και το κόστος ανά συνεδρία είναι 50€. Όσον αφορά τη συχνότητα των συνεδριών μπορεί να είναι μία φορά την εβδομάδα ή μία φορά ανά 15 ημέρες. Για τη διαθεσιμότητα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Γραμματεία του Κέντρου, στο 210.66.19.177.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Έίμαι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Luton, στο Ην. Βασίλειο (1999-2003) με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ψυχοθεραπεία Gestalt (2005-2009). Ενισχύοντας τη θεραπευτική μου ταυτότητα έχω αποκτήσει πρακτική και θεωρητική κατάρτιση σε επιμέρους κατευθύνσεις της ψυχολογίας, μέσα από εκπαιδευτικά σεμινάρια και προγράμματα:

2010: Προγράμματα Παρέμβασης και Αποκατάστασης παιδιών με Διαταραχές Επικοινωνίας και Ανάπτυξης

2013: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στις Δεξιότητες Συμβουλευτικής

2014: Δίπλωμα στην Εκπαίδευση Αποτελεσματικού Γονέα

2015-2016: Μετεκπαίδευση στη Σχεσιακή Θεραπεία Gestalt

Η εργασιακή μου πορεία μέχρι σήμερα είναι η εξής:

  • 2010 – 2012: Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη Αλλοδαπών στα κρατητήρια αλλοδαπών
  • 2010 – 2011: Υπεύθυνος Προγράμματος Παρέμβασης σε παιδιά και εφήβους με δυσκολίες επικοινωνίας και προβλήματα συμπεριφοράς, Μονορόδι
  • 2015-2016: Ψυχολογική στήριξη σε παιδιά και εφήβους με συναισθηματικές δυσκολίες και προβλήματα συμπεριφοράς/ Συμβουλευτική Γονέων, Εύλογον
  • 2016: Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προγράμματος για τη δικτύωση επαγγελματιών υγείας, οι οποία φροντίζουν για την προώθηση Ψυχοκοινωνικής Φροντίδας σε μετανάστες και πρόσφυγες, Βαβέλ
  • 2016 – 2017: Διδασκαλία στο πρώτο και δεύτερο έτος σε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας (MA In Counselling and Psychotherapy, Μητροπολιτικό Κολλέγιο).

Παράλληλα, από το 2009 πραγματοποιώ ατομικές και ομαδικές συνεδρίες ως ψυχοθεραπευτής Gestalt ενώ από το 2015 έως σήμερα είμαι επιστημονικός συνεργάτης στην Hellas EAP (Hellas Employee Assistance Programs) στην Αθήνα.

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210.66.19.177

Θα μας βρείτε στον Σταυρό της Αγίας Παρασκευής (οπού εξυπηρετούνται οι περιοχές της Β.Α Αττικής: Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Χολαργός, Γέρακας, Παλλήνη, Γλυκά Νερά, Παιανία, Κορωπί, Μαρκόπουλο, Νέα Μάκρη, Ραφήνα, όπως επίσης και Μελίσσια, Μαρούσι και Κηφισιά) καθώς και στο Περιστέρι οπού εξυπηρετούνται οι περιοχές της Δυτικής Αττικής: Αιγάλεω, Ίλιον, Πετρούπολη, Χαϊδάρι, Άγιοι Ανάργυροι, αλλά και τμήμα των Αθηνών: Κέντρο, Κολωνός, Σεπόλια, Κολοκυνθού, Ακαδημία Πλάτωνος.

Αν επιθυμείτε να κλείσετε συνεδρία μέσω διαδικτύου, μπορείτε να καλέσετε στο 210.66.19.177.

ΑΡΘΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ