ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η συμβουλευτική μέσω skype, είναι μία online διαδικασία που διατηρεί το βιωματικό χαρακτήρα μιας τυπικής ψυχοθεραπείας, στερείται ωστόσο αναπόφευκτα την αμεσότητα μιας συνάντησης εκ του σύνεγγυς. Παρόλα αυτά τόσο στην ατομική ψυχοθεραπεία , όσο και στη θεραπεία ζεύγους ή την συμβουλευτική γονέων έχει αποδειχθεί ένα χρήσιμο εργαλείο για ανθρώπους που λόγω αντικειμενικών περιορισμών δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν μια θεραπευτική συνεδρία συζητώντας από κοντά με έναν ψυχολόγο – σύμβουλο γάμου.

Ατομική Συμβουλευτική 

Συμβουλευτική γάμου – Θεραπεία ζευγαριών

Συμβουλευτική Γονέων

Συμβουλευτική εφήβων


Λεπτομέρειες σχετικά με τις συνεδρίες:

Η διάρκεια της κάθε online συνεδρίας είναι πενήντα λεπτά και το κόστος ανά συνεδρία είναι 50€. Όσον αφορά τη συχνότητα των συνεδριών μπορεί να είναι μία φορά την εβδομάδα ή μία φορά ανά 15 ημέρες. Για τη διαθεσιμότητα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Γραμματεία του Κέντρου, στο 210.66.19.177.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Είμαι ψυχολόγος με εξειδίκευση στην Οικογενειακή – Συστημική θεραπεία.

Αποφοίτησα από το Keel University στη Μ. Βρετανία και συνέχισα με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εγκληματολογία στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εκπαιδεύτηκα στην Οικογενειακή – Συστημική Θεραπεία στο Συστημικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ψυχολογικής Υποστήριξης (Σ.Κ.Ε.Ψ.Υ.)

Τα πρώτα επαγγελματικά μου βήματα ξεκίνησαν το 2002, όπου εργάστηκα ως συνεργάτιδα με το Κε.Θ.Ε.Α. (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων). Ειδικότερα:

2002 – 2003: Κέντρο Ενημέρωσης

2003 – 2006: Κοινότητα Απεξάρτησης

2006 – 2011: Κέντρο Οικογένειας

Από το 2007 συνεργάζομαι στο Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης επαφή ως Επιστημονικός Σύμβουλος σε θέματα οικογένειας και γάμου.

Από το 2008 συνεργάζομαι με Ιδιωτικούς Παιδικούς Σταθμούς και Νηπιαγωγεία ως Συντονίστρια σε Ομάδες Συμβουλευτικής Γονέων.

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210.66.19.177

Θα μας βρείτε στον Σταυρό της Αγίας Παρασκευής (οπού εξυπηρετούνται οι περιοχές της Β.Α Αττικής: Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Χολαργός, Γέρακας, Παλλήνη, Γλυκά Νερά, Παιανία, Κορωπί, Μαρκόπουλο, Νέα Μάκρη, Ραφήνα, όπως επίσης και Μελίσσια, Μαρούσι και Κηφισιά) καθώς και στο Περιστέρι οπού εξυπηρετούνται οι περιοχές της Δυτικής Αττικής: Αιγάλεω, Ίλιον, Πετρούπολη, Χαϊδάρι, Άγιοι Ανάργυροι, αλλά και τμήμα των Αθηνών: Κέντρο, Κολωνός, Σεπόλια, Κολοκυνθού, Ακαδημία Πλάτωνος.

Αν επιθυμείτε να κλείσετε συνεδρία μέσω διαδικτύου, μπορείτε να καλέσετε στο 210.66.19.177.

ΑΡΘΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ