Υπηρεσίες

 

Αν επιθυμείτε να κλείσετε ραντεβού με ψυχολόγο, σύμβουλο γάμου ή παιδοψυχολόγο, ενημερωθείτε παρακάτω αναλυτικά για τις υπηρεσίες που παρέχουμε μέσω διαδικτύου (skype) καθώς και στα γραφεία μας στην Αγία Παρασκευή και στο Περιστέρι, ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 210.66.19.177.

Συμβουλευτική & Υποστήριξη Εφήβων, Ενηλίκων, Οικογενειών

Ψυχοθεραπεία είναι η διαδικασία που (μέσα από την συμβουλευτική και την ψυχολογική υποστήριξη) ο ψυχολόγος μπορεί να βοηθήσει τον θεραπευόμενο να αντιμετωπίσει συνειδητά τα άγχη του, τις φοβίες και εν γένει τα προβλήματα του, τα οποία αντιμετωπίζει στην καθημερινή του ζωή μέσα στο οικογενειακό, φιλικό ή επαγγελματικό περίγυρό του. Προβλήματα που δυσκολεύουν την εξέλιξη μας τόσο προσωπικά όσο και στα κοινωνικά περιβάλλοντα που ανήκουμε.

Περισσότερα →

 


Online Συμβουλευτική μέσω Skype

Στο κέντρο μας παρέχονται διαδικτυακές συνεδρίες μέσω Skype και απευθύνονται σε όσους βρίσκονται εκτός Αττικής αλλά και εκτός Ελλάδας, καθώς και σε εκείνους που για λόγους υγείας δεν μπορούν να μετακινηθούν και δε διαθέτουν άλλου είδους πρόσβαση στο χώρο μας.

Όπως και οι άμεσες συνεδρίες, πραγματοποιούνται ανά δεκαπενθήμερο ή μία φορά την εβδομάδα και διαρκούν 50 λεπτά. Έχουν την ίδια δομή και τα ίδια χαρακτηριστικά με τις συνεδρίες που πραγματοποιούνται πρόσωπο με πρόσωπο.

Περισσότερα →

 


 

Διαδικτυακά Σεμινάρια

Τα διαδικτυακά σεμινάρια έχουν σκοπό να ενημερώσουν, να «φωτίσουν» θέματα της καθημερινής μας ζωής, να δώσουν τροφή για σκέψη και να απαντηθούν απορίες και ερωτήματα που μας προβληματίζουν.

Είναι γνωστό πόσο ενδιαφέρον είναι να συζητάμε θέματα που μας απασχολούν έντονα με ανθρώπους που έχουν τους ίδιους προβληματισμούς και ερωτήσεις με εμάς. Τότε, υπάρχει η πιθανότητα να βγούμε «πλουσιότεροι» από τη διάδραση αυτή ή ακόμη με απορίες, που είναι η απαρχή των αλλαγών.

Περισσότερα →

 

Comments are closed.