Διαδικτυακά Σεμινάρια

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Τα διαδικτυακά σεμινάρια έχουν σκοπό να ενημερώσουν, να «φωτίσουν» θέματα της καθημερινής μας ζωής, να δώσουν τροφή για σκέψη και να απαντηθούν απορίες και ερωτήματα που μας προβληματίζουν.

Είναι γνωστό πόσο ενδιαφέρον είναι να συζητάμε θέματα που μας απασχολούν έντονα με ανθρώπους που έχουν τους ίδιους προβληματισμούς και ερωτήσεις με εμάς. Τότε, υπάρχει η πιθανότητα να βγούμε «πλουσιότεροι» από το διάδραση αυτή ή ακόμη με απορίες, που είναι η απαρχή των αλλαγών.

Για την διεξαγωγή των σεμιναρίων έχει επιλεχθεί η βραβευμένη πλατφόρμα Zoom η οποία επιτρέπει την διάδραση των συμμετεχόντων και ενισχύει την βιωματική τους φύση. Μέσα λοιπόν από τη διαδικτυακή πλατφόρμα Zoom, προσφέρεται η δυνατότητα «συνάντησης» ανθρώπων από κάθε μέρος της Ελλάδας ή εκτός Ελλάδας που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν οnline σεμινάρια, με σκοπό να αποκτήσουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για θέματα που τους απασχολούν, να εξερευνήσουν βαθύτερα τον εαυτό τους μέσα από την ενημέρωση και την υποβολή ερωτημάτων, τα οποία θα απαντώνται κάθε φορά, και να καταστούν πιο αποτελεσματικοί και επιτυχημένοι σε καίριους τομείς της ζωή τους.

Εισηγητές των σεμιναρίων είναι οι ψυχολόγοι του Κέντρου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης «Επαφή».

Η ημερομηνία διεξαγωγής του εκάστοτε σεμιναρίου θα αναρτάται έγκαιρα. Το κόστος παρακολούθησης είναι 20 ευρώ.

 


Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, μπορείτε:

  • να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τη γραμματεία του Κέντρου από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 – 21:00,
  • με την αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: xidaras@gmail.com.

 

Είπαν για εμάς...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

Comments are closed.